Hem » Sköta & hygien » Blöjor & byte » Disana knitted nappy natural, 3-pack

Disana knitted nappy natural, 3-pack

Ekologisk tygblöja i mjukaste stickad ekobomull. 3-pack.
99 SEK

Beskrivning

Disana knitted nappy natural, 3-pack Disana knitted nappy natural, 3-pack är en ekologisk tygblöja i mjuk stickad ekobomull. Den stretchiga stickningen gör blöjan följsam och smidig och hindrar inte barnet från att röra sig ordentligt. Lätt att ta på och passar barnet från början till slut av blöjperioden, detta är alltså den enda storleken på blöja du behöver eftersom den är onesize! Detta är själva blöjan i Disanas tygblöje-system och du kompletterar denna med Disanas woollen overpants som är blöjbyxan som håller blöjan på plats och stoppar läckage till kläderna.

Disana är ett över 30 år gammalt tyskt företag som började med stickade ullblöjor och nu har ett brett sortiment av barnkläder i ekologisk merinoull. Särskilt fiffiga är deras fina ytterplagg i filtad ullfleece som är ett populärt alternativ till syntetiska ytterkläder. Den höga halten av naturligt lanolin som omsluter varenda fiber gör de nästintill vattentäta – perfekta under alla snöiga äventyr!

Alla produkter är ekologiska, giftfria, av hög kvalitet och har tillverkats på ett schysst, etiskt och klimatsmart sätt på plats i Tyskland. Alla produkter är också certifierade med antingen GOTS eller Naturtextil som båda garanterar detta.

Riktiga kvalitetskläder med ullens alla goda egenskaper:

* reglerar kroppstemperaturen och kyler när det är varmt och värmer när det är kallt

* håller plagget fräscht länge och "suger inte upp" dålig lukt

* värmer även när plagget är blött

* är mjukt och skönt närmast huden

* är ett utmärkt, naturligt och giftfritt alternativ till polyesterfleece som värmande och vattenavvisande ytterplagg

* är hållbart och kan gå i arv i generationer

Dela

Blogga om