Hem » Ekologiska barnkläder » Ullkläder » Disana boiled wool trousers hazelnut

Disana boiled wool trousers hazelnut

Ekologiska filtade ullbyxor.
Storlek:
519 SEK

Beskrivning

Disana boiled wool trousers hazelnut är ekologiska vinterbyxor i filtad ull. Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ull som skyddar mot kyla, väta och vind, istället för syntetiska utebrallor. Och för dig som gärna vill ha den där Astrid Lindgren-saga-looken, för de är ju så klassiskt retrotjusiga! Med hög midja för att hålla magen varm och go, stickade hängslen som håller byxorna på plats, ficka för diverse funna skatter och förstärkta knän och rumpparti för alla krypare, kravlare och pulkaåkare. Fodrade med mjuk ekobomull i ryggslutet för att absolut inte råka klia.

Disana är ett över 30 år gammalt tyskt företag som började med stickade ullblöjor och nu har ett brett sortiment av barnkläder i ekologisk merinoull. Särskilt fiffiga är deras fina ytterplagg i filtad ullfleece som är ett populärt alternativ till syntetiska ytterkläder. Den höga halten av naturligt lanolin som omsluter varenda fiber gör de nästintill vattentäta – perfekta under alla snöiga äventyr!

Alla produkter är ekologiska, giftfria, av hög kvalitet och har tillverkats på ett schysst, etiskt och klimatsmart sätt på plats i Tyskland. Alla produkter är också certifierade med antingen GOTS eller Naturtextil som båda garanterar detta. Disanas ytterplagg upplevs ofta normala till stora i storlekarna.

Dela

Blogga om