Disana boiled wool hat anthracite

Varm och naturligt väder- och vindsäker vintermössa i filtad ekologisk ull.
Huvudomkrets:
269 SEK
279 SEK

Produktbeskrivning

Disana boiled wool hat anthracite är en ekologisk vintermössa i filtad ullfleece. Lågt skuren för att skydda både öron och kinder från kyla och med knytband som håller mössan på plats under hakan. Fodrad runt nederkanten med ekologisk bomull för smidighet, passform och för att under inga omständigheter klia på den känsliga huden. Aldrig mer frusna öron! Mössan finns i tre storlekar: 1: 42-46 cm 2: 46-50 cm 3: 50-54 cm

Disana är ett över 30 år gammalt tyskt företag som började med stickade ullblöjor och nu har ett brett sortiment av barnkläder i ekologisk merinoull. Särskilt fiffiga är deras fina ytterplagg i filtad ullfleece som är ett populärt alternativ till syntetiska ytterkläder. Den höga halten av naturligt lanolin som omsluter varenda fiber gör de nästintill vattentäta – perfekta under alla snöiga äventyr!

Alla produkter är ekologiska, giftfria, av hög kvalitet och har tillverkats på ett schysst, etiskt och klimatsmart sätt på plats i Tyskland. Alla produkter är också certifierade med antingen GOTS eller Naturtextil som båda garanterar detta.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Mjuk och skön väpnarluva i 100 procent naturlig merinoull.
    269 SEK
  • Mjuk och skön väpnarluva i 100 procent naturlig merinoull.
    269 SEK