Hem » Leksaker » Måla & pyssla » Crayon rocks, giftfria kritor, 8-pack

Crayon rocks, giftfria kritor, 8-pack

Små kritor formade som stenar.
79 SEK

Produktbeskrivning

Dessa kritor är lätta att hålla i och roliga att rita med. Ger mycket färg. Crayon Rocks gör mycket fina produkt av hög kvalitet. Kritorna hjälper barnen att utveckla sin finmotorik och har utvecklats för att hjälpa barnet att få korrekt penngrepp. Stenformen gör att barnet per automatik håller dessa kritor med tumme, pek och långfinger i ett korrekt penngrepp. På så vis blir kritorna lättare att jobba med. Kritorna tillverkas av koscher sojavax som odlats i USA utan bekämpningsmedel. Sojavaxet färgas sedan med naturliga mineralpigment för att skapa vackra färger som är roliga att rita med. Kritorna är helt giftfra och innehåller inte några ohälsosamma kemikalier som kan skada ditt barn.

Rekommenderas från 3 år pga. kritornas storlek. Storlek 1,8 x 3,7 cm.

Kritorna kommer i en liten tygpåse av ekologisk bomull. Påsen innehåller färgerna röd, grön, blå, gul, orange, lila, brun och svart.

 

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • 10-pack med biologiskt nedbrytbara ballonger i olika färger.
    Art nr. Lek5531
    39 SEK
  • Giftfritt kontaktlim som limmar stadigt ihop de flesta material. Du kan också använda det till att limma fast saker tillfälligt och ta isär dem igen, om och om igen, eftersom ytan fortsätter att vara klibbig. 50 ml.
    Art nr. Öko3012-copy1
    55 SEK