BYOM´S - Natural Probiotics

Byoms är ett nytt danskt märke, det lanserades hösten/vintern 2019. Byoms mål är att kombinera snygg design med effektiva, naturliga och ekologiska produkter till rengöring, disk och luktborttagning. De önskar att bredda kunskapen om probiotika och de fantastiska egenskaper det har.

Pro-biotika betyder ”för livet” och är motsatsen till anti-biotika (som dödar bakterier). Vi lever omgivna av bakterier, vi kan inte undgå dom, men vi kan välja att vara omgivna av de goda bakterierna –probiotika, som är levande mikroorganismer naturligt förekommande både i och utanför människokroppen. Det finns många nyttiga och fördelaktiga bakteriestammar. I Byoms använder de bakteriestammen bacillus coagulans som är en kraftfull och fördelaktig bakterie, den kan överleva i dvala i den barska/hårda/stränga miljö som rengöringsmedel har. I alla deras produkter är koncentrationen minst 10⁵ CFU/ml.

De tänker hållbarhet hela vägen. Vi ska alla bli bättre på att spara på vattnet. Byoms tvättmedel, golvrengöring och diskmedel är alla superkoncentrerade och kommer därför i mindre flaskor än normalt, vilket betyder mindre transport av vatten.

Hållbarhet kännetecknar deras produkter. De består av noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser. Fria från farliga kemikalier, parabener och helt utan konserveringsmedel. De använder endast icke allergena dofter men merparten av produkterna är helt utan tillsatt parfym. Trots produkternas naturliga och ekologiska ingredienser kompromissar de inte med effekten.

Naturligtvis är produkterna inte testade på djur. De är alla godkänt dermatologiskt testade samt allergitestade.

Flaskor är 100% återvunna PET flaskor.

Läs mer om deras produlter här:

https://byoms.se/pages/probiotika