Aldoria

Aldoria grundades av en svensk mamma som snabbt upptäckte att hennes (och andras) barn var som nöjdas när de fick hänga med i vardagen och få vara nära, men så svårt det var att bära runt på ett spädbarn och samtidigt få något gjort! Hon testade oergonomiska bärselar (som var det som fanns vid den här tiden), men fick snabbt ont i ryggen. Bärsjalar var väldigt ovanliga i Sverige då, men av en slump fick hon tag på en och testade. I efterhand delar hon in den tiden innan och efter bärsjalen; både hon och barnet älskade den och fick ständigt frågor på stan om var en kunde få tag på en. I början av 2000-talet började hon därför importera och sälja sjalar i Sverige och startade även populära knytkurser.

Efter många år och stor erfarenhet väcktes lusten att skapa en egen sjal, den ultimata sjalen! Att göra den miljövänlig var ett självklart val och det hon tyckte saknades på marknaden var en sjal som är smidig, lättknuten, inte blir för varm, släpper ut värme och fukt när det är varmt, inte blir för kall när det är kallt ute och även har en enkel och ren design. 2010 föddes Aldoria-sjalen!


"När ni köper en bärsjal med märket Aldoria ska ni veta att det följer med en innerlig önskan om att ni också får uppleva ett oändligt antal lika underbara stunder som jag och barnen också har upplevt omslutna tillsammans i en bärsjal!"
/Grundaren Ingrid Hägermark

Produkter
12 36 72